Een bijzondere vakantie in Frankrijk begint in Amsterdam!

 

 

 

 

Bezoek de Franse Vakantiebeurs in de Westergasfabriek te Amsterdam  met een uitgebreid aanbod van bijzondere vakanties en adresjes in heel Frankrijk. Lekker rustig op het strand, varend door Frankrijk of juist sportief op de pedalen? Een stevige dosis cultuur snuiven of genieten van de natuur?  Een weekje in een mooie gîtes of vakantievilla of een authentieke tocht langs een paar mooie chambres d’hôtes? Alles is aanwezig. Groot en klein en voor ieder wat wils.

Laat je inspireren door veel Nederlandse eigenaren… 

Deze en andere Nederlandse eigenaren van een chambres d’hôtes, domaine of camping komen speciaal voor de beurs naar Nederland toe. Het zijn de beste ambassadeurs van hun streek en kennen ze op hun duimpje. Maak er gebruik van en laat je door hen inspireren met tips en verhalen over stukjes Frankrijk die je nog wilt ontdekken.

En maak er een lekker (Frans) dagje Amsterdam van…

Twee dagen lang bieden we je een programma Frans Amsterdam in het centrum van de stad. Begin de dag met een croissantje of ga lekker uit eten in één van de door ons geselecteerde echte Franse restaurants. Op diverse adresjes zijn aanbiedingen voor bezoekers van de beurs. Zo wordt een dagje Frans Amsterdam extra voordelig!

Entreetickets

 

7005984496_d4c64c4882_z    986966164_8c02e36bc7_z    5889846827_c3809391c0_z-2