Samen naar de beurs, samen in de bladen!

Eerlijk is eerlijk, niet iedere liefhebber van Frankrijk in Nederland en Vlaanderen komt naar de beurs. Daarom bieden we alle exposanten gratis publiciteit aan in En Route, Côte & Provence of Maison en France. Van een 1/4 pagina advertentie bij een Basistand tot een complete redactionele reportage (incl. een kadervermelding + foto van uw accommodatie) voor een Regiostand.

Type stand Aangeboden publiciteit* Totale  waarde Uw Prijs
Grote Regio- of Thema Stand € 1.495 Reportage (min. 4 pagina’s) € 1.200 € 2.695 € 1.495
Basis Regio- of Thema Stand € 995 Publi-reportage (2 pagina’s) € 750 € 1.745 € 995
Basisstand € 445 Advertentie (1/4 pagina) € 375 € 820 € 445

 

*Tarieven o.b.v.  En Route, aanbieding geldt ook voor evt. publiciteit in Côte & Provence of Maison en France, en excl. reis- en verblijfkosten in het geval van een reportage.

Onze redacteuren staan klaar om naar Frankrijk te gaan deze zomer!

Kiest u voor een Grote Regio- of Thema Stand? Dan kunt u mogelijk deze zomer nog een redacteur verwachten om een reportage over uw streek te maken. Een team van En Route redacteuren staat namelijk in de startblokken om daarvoor Frankrijk in te gaan.

De streekreportage die gemaakt wordt, zal een gewone redactionele reportage zijn waarin alle ‘exposanten’ ook getipt worden in een kader met regionale accommodaties.

De kosten voor de redacteur zijn voor het magazine. Reis- en verblijfkosten (tot max. € 200) worden in rekening gebracht. U kunt er natuurlijk als accommodatie ook voor kiezen om het verblijf zelf te organiseren om deze extra kosten zo laag mogelijk te houden.

Kiest u voor een Basis Regio- of Themastand dan bieden we graag publiciteit in de vorm van een Publi-reportage (advertorial) van 2 pagina’s. Deze wordt in principe gemaakt op basis van een schriftelijk of telefonisch interview en door de eindredactie van de magazines geredigeerd. U dient zelf te zorgen voor kwalitatief toereikend fotomateriaal. Dit geldt ook voor een 1/4 pagina advertentie.

Publicatiedatum

Reportages worden, in overleg, geplaatst in één van de komende edities van En Route tenzij anders overeengekomen. In principe kan al gepubliceerd worden vanaf de a.s. wintereditie. Een mooie gelegenheid is natuurlijk de speciale En Route Vakantie-Editie 2018 die in januari verschijnt in een hogere oplage. Deze wordt ook vooraf toegestuurd aan bezoekers die op tijd (vóór 8 januari) hun tickets online bestellen. Wees er dus op tijd bij!

Potentiële partners

Denk bij partners niet alleen aan die camping of die chambres d’hôtes om de hoek. Neem ook contact op met uw Office de Tourisme of regionale/departementale Tourisme-organisatie! Juist zij hebben vaak budget om uw deelname te ondersteunen en daarmee ook zélf als streek/regio in de publiciteit te komen.

Bovendien, door hén zal de publiciteit waarschijnlijk als zeer waardevol worden ervaren en voor u beiden is het kosteneffectief: zeer waarschijnlijk zullen ze bereid zijn een deel van de kosten op zich te nemen!

 

 

Prijzen zijn voorlopig en excl. 21% btw.